Wie, wat, waar

Mijn naam is Bianca Breedijk. Ik ben geboren op 1 september 1977. Ik ben getrouwd met David Breedijk en samen hebben wij een dochter Lizanne(07-07-2009) en een dochter Esmee(10-02-2011).

Sinds augustus 2008 ben ik gastouder. Hiervoor heb ik 8 jaar in de kinderopvang gewerkt op een babygroep van 0-2 jaar. Ik heb dit altijd met plezier gedaan. Door de komst van onze dochter heb ik besloten om als gastouder aan het werk te gaan. Ik vind het erg leuk om met de kinderen om te gaan. Het is goed om ze een huiselijke sfeer aan te bieden. Voor de kinderen is er de mogelijkheid om zich te ontwikkelen op hun eigen tempo. Tevens leren de kinderen ook om met elkaar om te gaan en te delen. Het is leuk om te zien dat de kinderen al heel snel op elkaar reageren. Kinderen kunnen ook veel van elkaar leren.

Ik vind het leuk om de kinderen te volgen van baby totdat ze naar school gaan. Het is mooi om te zien dat kinderen zoveel leren in zo’n korte periode van hun leven.

Reacties zijn gesloten.